Karolien Lecleir

Pre- en postnatale zorg


In 2018 studeerde ik af als vroedvrouw. Hierna besloot ik me verder te specialiseren in pediatrie en neonatologie, waarvoor ik in 2019 een diploma behaalde. Naast vroedvrouw in praktijk Groenenborg, werk ik als verpleegkundige op pediatrie in AZ Sint-Maarten. 

Ouders kunnen bij mij terecht voor zwangerschapsbegeleiding en opvolging na de bevalling

Tijdens de zwangerschap kan je langskomen in Praktijk Groenenborg. Deze consulten zijn een aanvulling op de controles bij de gynaecoloog. Als vroedvrouw geef ik alle nodige info en adviezen (voeding, vaccinaties, bevalling, …) en voer ik de nodige controles uit (harttonen luisteren, labo-onderzoek, bloeddruk, …). 

Na de bevalling, kom ik tijdens de eerste dagen bij je thuis langs. Je kan rekenen op een verdere begeleiding van borst- of flesvoeding en het verder opvolgen van mama en baby

Als vroedvrouw ben ik geconventioneerd en werk ik met de derdebetalersregel. Dit betekent dat, indien u aangesloten bent bij een ziekenfonds, er rechtstreeks een volledige tegemoetkoming voor de consulten geregeld wordt. 

Indien er een zwangerschapswens is en u toch al met enkele vragen zit, bent u steeds welkom voor een consultatie. Hierbij is er geen tussenkomst van de mutualiteit.

GSM: 0488 35 25 25

Terug naar het team