Kira Versmesse

Ademhalingskinesitherapie – Cardiovasculaire revalidatie – Diabetes – Oncologie

In juli 2019 behaalde ik aan Universiteit Antwerpen mijn Master in Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie – specialisatie inwendige aandoeningen. Sinds begin 2020 vul ik mijn werk op de cardiale en respiratoire revalidatie in AZ Rivierenland Rumst aan met werken bij praktijk Groenenborg.

Zoals velen ben ik aan de opleiding tot kinesitherapeut gestart met de gedachte me verder te specialiseren in de sportkinesitherapie, gezien sport een belangrijk deel van mijn leven is. Tijdens de opleiding kwam ik echter in aanraking met andere soorten doelgroepen en aandoeningen, waardoor mijn interesse voor inwendige aandoeningen werd aangewakkerd. Sinds mijn afstuderen probeer ik me op verschillende vlakken binnen deze tak van de kinesitherapie verder bij te scholen.

Aandoeningen waarmee u bij mij terecht kan, zijn: ademhalingsklachten, hart- en vaataandoeningen, obesitas, diabetes, pre-/post-transplantatie, oncologische problematiek, …

Lichaamsbeweging en educatie vormen bij deze aandoeningen en klachten een essentieel onderdeel van de behandeling, iets waar ik u met plezier in begeleid.

Terug naar het team