Tessa Bogaerts

Kinesitherapie(Sport)revalidatie

In 2014 startte ik met de opleiding Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan Universiteit Antwerpen. Tijdens mijn studies koos ik ervoor om me verder te specialiseren in musculoskeletale revalidatie (spieren, botten, gewrichten en/of omliggende weefsels) en sport.

Naast mijn master, behaalde ik ook een diploma in Kinesio taping. Een techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van de natuurlijke herstelprocessen van het lichaam.

Sporters (jong en oud) kunnen bij mij terecht met acute letsels en letsels ten gevolge van overbelasting maar ook voor blessurepreventie. De focus hierbij ligt vooral op een functionele en sport specifieke revalidatie. Ikzelf ben een fervent sporter, gepassioneerd door voetbal.

Ik ben gefascineerd door het menselijk bewegingsstelsel en help u daarom ook graag verder met algemene kinesitherapie en revalidatie, zowel conservatief als prĂ© – en postoperatief. Door regelmatige bijscholingen probeer ik samen met u op zoek te gaan naar de meest effectieve behandelingsmethodes om u zo snel mogelijk klachtenvrij te maken.

Terug naar het team