Xana Seyssens

Kinesitherapie

In 2018 startte ik met de opleiding Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan Universiteit Antwerpen. Binnen deze opleiding ben ik mij gaan specialiseren in musculoskeletale kinesitherapie. Tijdens mijn laatste jaar kwam ik als stagiair in aanraking met Praktijk Groenenborg. De manier van werken, het team en de sfeer spraken me onmiddellijk aan. Ik ben dan ook enthousiast om vanaf heden deel te mogen uitmaken van dit team.

Na het behalen van mijn masterdiploma, voelde ik aan dat ik mij nog verder wou verdiepen in het menselijk lichaam om patiënten nog gerichter te kunnen behandelen. Daarom ben ik volop bezig met een opleiding osteopathie aan FICO (Flanders International College of Osteopathy).

Binnen mijn behandelingen combineer ik hands-on therapieën met actieve revalidatie. Dit alles met het oog op het verbeteren van het welzijn van mijn patiënten. U kan bij mij terecht voor algemene kinesitherapie (spieren, gewrichten, ligamenten,…). Ook help ik u graag verder met pre- en postoperatieve revalidatie, blessurepreventie bij sporters, rug- en nekklachten, …

Ik tracht mijn kennis voortdurend uit te breiden om de best mogelijke zorg te kunnen bieden. U kan dan ook naast musculoskeletale kinesitherapie, binnenkort bij mij ook terecht voor Dry Needling.

Terug naar het team