Ornella Evens

Zolang ik me kan herinneren ben ik gefascineerd door de menselijke ervaring. Reeds op de middelbare school koos ik voor menswetenschappen en later voor psychologie op universiteit als BA gevolgd door Gezondheids- en sociale psychologie als MSc.

Heel snel voelde ik me meer aangetrokken door het veld van de psychologie waar het potentieel van de mens om te ontwikkelen en in vervulling te komen centraal staat. Aanvankelijk nam ik een wetenschappelijke weg maar al snel realiseerde ik dat psychologie aangevuld moet worden door de mens te beschouwen als onderdeel van een geheel dat bestaat uit lichaam, geest en ziel. Het is net die verbinding met hart en ziel die mij boeit. Mijn missie is om mensen te helpen verbinden met hun centrum om een zinvol, vrij authentiek leven te leiden.

In lijn met dit doel ben ik gecertificeerd in ACT (Acceptance and Commitment Therapy), een coachings- en therapiemethode die mensen helpt een betekenisvol leven op te bouwen op basis van hun kernwaarden, mindfulness en zelfcompassie. Daarnaast heb ik een 200 YTT certificering in Yin Yoga. In deze razendsnelle wereld is Yin Yoga een troef die ik met passie gebruik om te helpen vertragen, verstillen, verzachten, kortweg leren loslaten en in verbinding te komen met de kern, met de essentie.

Een online afspraak maken is binnenkort mogelijk.

Terug naar het team