COVID-19: Laat de huidige situatie je gewicht en reeds bestaande medische aandoeningen niet beïnvloeden

COVID-19 laat niemand onberoerd. Op een korte periode is het virus erin geslaagd de routine van ons dagelijkse leven helemaal overhoop te halen. Hierin schuilen echter heel wat risico’s.

Hopelijk focussen jullie net als ons op het advies van de specialisten om het besmettingsgevaar te minimaliseren (social distancing – hygiëne – blijf in uw kot – … ). Graag hadden wij dit advies aangevuld met wat extra tips in het belang van uw gezondheid:

  • tracht dagelijks minimum 30 minuten in beweging te blijven, in de buitenlucht met voldoende afstand of in uw woonkamer!
  • onderhoud een regelmatig dag/nacht ritme, niet eenvoudig voor zij die de sturende invloed van hun werkrooster zagen wegvallen.
  • blijf in contact met uw naasten via de talrijke communicatiekanalen die de moderne technologie ons geschonken heeft (telefoon / gsm / mail / skype / zoom / houseparty / …)
  • schenk aandacht aan een gezond en gevarieerd voedingspatroon


Wenst u begeleiding bij deze laatste tip? Dan is onze voedingsexperte Mansi Saraiya ook tijdens de COVID-19 maatregelen bereikbaar voor advies. Aarzel niet om haar te contacteren via:


Zoals Mansi reeds zelf mooi verwoordde: “zelfzorg is een prioriteit”.

http://www.facebook.com/praktijkgroenenborg/videos/264631417875859/

http://www.dietwithmansi.com

Related Post