COVID-19: Therapie op afstand dankzij ‘Physitrack’

Beste patiënten,

Tijdens deze Corona tijd willen wij onze patiënten zo optimaal mogelijk helpen. Daarom zijn we gestart met het uittesten van een online oefenprogramma genaamd ‘Physitrack’. Het programma geeft ons de mogelijkheid om volgende therapieën verder te zetten of op te starten:

  • Mobiliserende oefeningen voor nek-schouders-bovenrug-onderrug-heupen-knieën en enkels (denk aan alle zittende beroepen)
  • Stretchingsoefeningen voor alle gewrichten voor of na het sporten of om gewoon je souplesse te behouden  
  • Opbouw van kracht na een operatie, val of andere traumatische gebeurtenis
  • Preventie oefeningen om het lichaam zo optimaal mogelijk te laten functioneren
  • Informatie en advies op al uw vragen


Je kan per e-mail met één van onze therapeuten contact opnemen, je probleem omschrijven en zo kunnen zij een aangepast programma opstellen. Het programma zelf is zeer gebruiksvriendelijk: je krijgt een e-mail met een link naar de oefeningen. De oefeningen worden uitgelegd a.d.h.v. een video + gesproken en geschreven uitleg. Als hieromtrent verdere vragen zijn, dan is het steeds mogelijk om ook een videocall met je therapeut te doen.

Deze therapie (opstellen diagnose + gepersonaliseerd oefenprogramma + videocall voor verdere informatie indien nodig) bedraagt €40 en zal volledig gedekt worden door uw mutualiteit.

Het team van Praktijk Groenenborg staat voor u klaar!

Related Post